VELKOMMEN TIL ARCTIC LIVING ILULISSAT

MÆRK NATURENS KRAFT

HVEM ER VI

Vi er en lille familiedrevet virksomhed beliggende i Ilulissat, Grønland. Virksomheden er koncentreret om at vise vores liv med at passe og køre med vores slædehunde bestående af udelukkende grønlandske slædehunde.

Arctic Living Ilulissat er ejes og drives af Ane Sofie og Flemming Lauritzen og sammen har vi en stor erfaring med at køre hundeslæde i flere forskellige dele af Grønland. Det er vores vision at give dig en høj kvalitets oplevelse med god personlig service.

Det er også muligt at nusse hvalpene.

VI FORSØGER OGSÅ AT AKTIVERE VORES HUNDE OM SOMMEREN. DERFOR HAR VI BYGGET VORES SLÆDEHUNDECENTER, HVOR DU KAN MØDE HUNDENE. DU VIL OGSÅ HAVE MULIGHED FOR AT SE, NÅR VI LADER HUNDENE LØBE LØS.  

OM VINTEREN TILBYDER VI HUNDESLÆDETURE. 

Hvad er muligt lige nu?

Vi kan arrangere flere forskellige former for private ture på hundeslæde fra 1 - 5 timers ture, fisketure, ture til gletsjeren, nordlys ture, overnatning i opvarmet telt om vinteren. 

Om sommeren, og hvis I er en familie, venner eller min. 5 personer i en gruppe, vil det være muligt at besøge os på vores slædehundecenter. Vi vil med glæde vise jer forskelligt udstyr, der bruges til hundeslædekørsel, overnatning og også til fiskeri og jagt med hundeslæde. Vi vil også vise jer, hvordan vi fodrer vores hunde med tørfoder, kød og fisk. 

Vi vil også være i stand til at fortælle jer spændende historier fra vores egne ture på hundeslæde fra flere dele af nordvest Grønland.

Lyt til hylende slædehunde sent om aftenen (i byen)

Hvis du har andre specielle ture i tankerne - ser vi  frem til at høre fra dig.