VELKOMMEN TIL ARCTIC LIVING ILULISSAT

MÆRK NATURENS KRAFT

"Hvem er vi"

Vi er en lille familiedrevet virksomhed beliggende i Ilulissat, Grønland. Virksomheden er koncentreret om at vise vores liv med at passe og køre med vores slædehunde bestående af udelukkende grønlandske slædehunde.

Arctic Living Ilulissat ejes af Ane Sofie og Flemming Lauritzen. Sammen har vi stor erfaring med at køre hundeslæde i flere forskellige dele af Grønland. I øjeblikket drives virksomheden på deltid, og derfor tilbyder vi for det meste weekendture. Det er vores vision at give vores gæster en oplevelse af høj kvalitet med meget stor grad af personlig service.

Det er også muligt at kæle med hvalpene.

VI FORSØGER OGSÅ AT AKTIVERE VORES HUNDE OM SOMMEREN. DERFOR HAR VI BYGGET VORES SLÆDEHUNDECENTER, HVOR DU KAN MØDE HUNDENE. DU VIL OGSÅ HAVE MULIGHED FOR AT SE, NÅR VI LADER HUNDENE LØBE LØS.  

OM VINTEREN TILBYDER VI HUNDESLÆDETURE. 

Hvad er muligt lige nu?

Vi kan arrangere flere slags ture på hundeslæde med varighed mellem 1 – 5 timer afhængig af ruternes beskaffenhed. Vi kan også arrangere fisketure, ture til gletscheren, nordlysture, overnatning i hytte eller i telt.

Om sommeren er I meget velkomne til at besøge os i vores hundeslædecenter, hvor vi vil være glade for at vise jer forskelligt udstyr til hundeslædekørsel, jagt og isfiskeri. Vi vil også vise jer, hvordan vi fodrer vores hunde med kød, fisk og tørfoder og berette om livet med hundene. 

Vi vil også være i stand til at fortælle jer spændende historier fra vores egne ture på hundeslæde fra flere dele af nordvest Grønland.

Lyt til hylende slædehunde sent om aftenen (i byen)

Hvis du har andre specielle ture i tankerne - ser vi  frem til at høre fra dig.