Fire timers tur-mere info.

Denne tur starter ved vores slædehundecenter og bringer dig længere ud øst for byen, og vi vil køre stejlt op ad "Akinnaq pukinneq", som er en stejl bakke. Vi kører videre og holder en kort pause ved et udsigtspunkt, hvorfra du kan se den vestlige del af Kangia Icefiord.

Vi fortsætter mod øst og når Aallaniarfik, som er det nærmeste sted, hvor vi kan komme ind på havisen, hvis iskonditonerne er sikre nok. 

Vi vil holde en kort pause til fotografering, en kop kaffe og snacks på isen. Derfra vender vi om og går tilbage ad samme vej. Turen vil vare ca. 4 timer. Turens samlede længde er 23 km.

Turen giver dig også en rigtig god fornemmelse af slædehundenes kraft og giver dig også en fornemmelse af, hvad det vil sige at køre på en hundeslæde. 

Men husk altid, at vejret kan være barskt, og at det kræver varmt tøj. Vi anbefaler også på det kraftigste, at du tager pakstøvler på for at holde dine fødder varme.

Bemærk, at vi betragter hundeslæde som en form for ekstrem sport, og før vi starter, vil vi give dig sikkerhedsinstruktion og bede dig om at underskrive en "ansvarsfraskrivelse".