Overnatning - mere information.

Denne tur er den mest krævende af vores ture, og vi starter fra vores slædehundecenter på Sermermiut Aqq. og videre ud øst for Ilulissat til foden af bakkerne. Vi vil gå op ad "Akinnaq Portuneq", som er 350 m højt. Herefter fortsætter vi videre mod øst og efter 3-4 timer når vi den nordlige arm af Ilulissat Isfjord - kaldet Sikuiutsoq. Undervejs gør vi et kort stop ved et udsigtspunkt og nyder en kop kaffe/te og spiser frokost. Når vi ankommer til vores telt, tænder vi for varmelegemet. Afhængigt af vejret og efter eget ønske kan vi også køre videre og besøge fiskepladserne. Bagefter vender vi tilbage til vores telt. Vi spiser en dejlig varm middag og slapper af. Hvis vi er heldige, kan vi også se nordlyset. Du vil sove på en campingseng med rensdyrskind, og med vores dunsoveunderlag og dobbeltlagsteltet Tentipi Tent vil du have det varmt og hyggeligt.

Næste morgen får du morgenmad, hvorefter vi vil ride videre nordpå så tæt på gletsjeren Sermeq Avannarleq som sne/is/ og vejrforholdene tillader det.

Vi spiser frokost, og så er det tid til at sætte kursen hjemad. 

Turen giver dig en rigtig god fornemmelse af slædehundenes kraft og giver dig også en fornemmelse af, hvad det vil sige at køre på en hundeslæde. Men husk altid, at vejret kan være barskt, og at det kræver varmt tøj. Vi anbefaler også kraftigt at tage nogle pakstøvler på for at holde fødderne varme.

Bemærk, at vi betragter hundeslæde som en form for ekstrem sport, og før vi starter, vil vi give dig sikkerhedsinstruktion og bede dig om at underskrive en "ansvarsfraskrivelse". 

Denne tur kræver, at du er ved godt helbred, og derfor anmoder vi venligst om tilladelse til at stille nogle lidt personlige spørgsmål om dit helbred.