Fem timers tur - mere info.

Denne tur er en af de mest krævende af vores ture, og vi vil starte fra vores hundeslædecenter på Sermermiut Aqq. hvorfra  vi kører ud over sletten mod øst til fjeldene. Vi kører derefter opad "Akinnaq Portuneq", som er ca 350 m høj. Derefter fortsætter vi videre mod øst, og efter 2 timer vil vi nå et udsigtspunkt. Derfra vil det være muligt at få udsigt mod øst over Ilulissat Isfjord. Derfra vil vi fortsætte til et andet udsigtspunkt lidt længere mod øst. Vi holder en kort pause med kaffe/te og, snacks. Vi kører derefter retur hjem ad samme rute. Samlet længde på tur ca. 35 km.

Turen vil give dig en rigtig god følelse af hvor stærke hundene faktisk er og hvad det vil sige at køre hundeslæde. Turen vil vare ca. 5 timer. Men husk altid vejret kan være barskt og det kræver varmt tøj.  Vi anbefaler også at anvende Sorelstøvler eller lignende for at holde jeres fødder varme.

Bemærk, at vi betragter hundeslæde som en form for ekstrem sport, og før vi starter, vil vi give dig sikkerhedsinstruktion og bede dig om at underskrive en "ansvarsfraskrivelse".